Nieuws

Deze week: De grote browsertest en Wikivoyage

We hebben de belangrijkste browsers op snelheid getest, en Wikipedia heeft deze week een eigen onafhankelijke reisgids gelanceerd.

Collega Adrian Kingsley-Hughes van ZDNet.com heeft de belangrijkste internetbrowsers aan een aantal benchmarks onderworpen. Welke browser komt als snelste uit de test?

Wikipedia heeft er een kleiner broertje bij. De makers van de online encyclopedie hebben deze week Wikivoyage gelanceerd, een internationale reisgids die onafhankelijke reisinformatie biedt aan toeristen.

Een doorsnee wachtwoord van een internetgebruiker is in seconden te kraken beweert Deloitte Canada. Gebruikers moeten zich daarom bewust zijn van de risico"s, en bedrijven moeten hun beveiligingsniveau opdrijven.

Microsoft maakt zich op voor de lancering van Office 2013 en een update voor Office 365. Officieel is er nog geen datum bekend, maar vermoedelijk komt de vernieuwing deze maand nog.

Het heeft lang genoeg geduurd, maar na maanden uitstel is Red Hats communityversie van Linux, Fedora 18, eindelijk beschikbaar om te downloaden. We hebben de belangrijkste vernieuwingen even op een rijtje gezet.

Niets is frustrerender dan een besmette pc die je belet om antivirussoftware te installeren. Malwarebytes reikt je de helpende hand met het handige Chameleon.

De meeste computergebruikers hebben een verkeerde houding. Als je enkele uren per dag achter een pc spendeert, kan dat al gauw leiden (ernstige) lichaamskwalen. Tijd om dat probleem aan te pakken met enkele handige tips!

Je hebt je pc op je televisiescherm aangesloten, maar vindt het niet zo handig om met je vertrouwde browser op zo’n groot scherm te surfen. Wat je dan nodig hebt, is een aangepaste browser met grote knoppen. Kylo bijvoorbeeld.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business