Nieuws

Deze week: Essentiële software voor je laptop en hoe je bestanden definitief verwijdert

Deze week keken we naar de interessantste software voor je Windowslaptop. Verder onderzochten we hoe je bestanden nu echt definitief verwijderd, en maakten we een eerste analyse van de belangrijkste telefoons van het komende jaar.

Je haalde pas een splinternieuwe laptop in huis, maar klaar voor gebruik is die nog niet. Je zal enkele programma’s en tools willen installeren. Hier lees je welke software wij onmisbaar vinden.

Wanneer je een bestand wist, staat deze nog altijd op je harde schijf. Voordat je je computer doorverkoopt, doe je er daarom goed aan je harde schijf volledig te wissen.

Hoe zien de nieuwe telefoons van Samsung, Huawei, LG en HTC er uit? Hoewel er nog niets is aangekondigd, weten we al meer dan genoeg om een eerste analyse te maken.

Trollen zijn volop bezig met het verspreiden van een link die je iPhone kan doen crashen. Wees daarom extra op je hoede bij het klikken op onbekende URL’s.

Google zet zijn Nexus 5X en Nexus 6P tijdelijk in promotie. Wie zijn oog heeft laten vallen op één van de smartphones, kan nu zijn slag slaan.

Lukt het niet om aan te melden op Windows met je Microsoft-account? Met dit stappenplan ben je zo weer aan de slag.

Vorige week kondigde Microsoft aan dat de ondersteuning van bepaalde systemen met Windows 7 of 8 veel vroeger dan verwacht zou stoppen. Nu is ook duidelijk om welke systemen het gaat.

In zijn juridisch gevecht tegen de Belgische privacycommissie gooit Facebook een nieuw wapen in de strijd: de Belgische taalwet.

Na Flash wordt nu ook Java opgedoekt. Gebruikers van de plugin doen er dan ook goed aan zo snel mogelijk een alternatief te zoeken.

Alle Windows Phone-eigenaars wachten al maanden op een upgrade naar Windows 10 Mobile. De deadline wordt nu voor de derde keer achteruit geschoven wegens technische problemen.

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business