Nieuws

HP pompt Integrity-servers op

 

HP heeft nieuwe, krachtige modellen aan de reeks Integrity-servers toegevoegd. Het prestatievermogen is verdubbeld tegenover de vorige reeks, beweert HP. Een efficiënter energieverbruik zou de kosten van energie en koeling met 50 procent doen dalen. De nieuwe servers gebruiken de nieuwe dual-core Intel Itanium 2 ‘Montecito’ processors. Volgens HP zijn de servers gemaakt voor wie een kosteneffectief datacenter wil.

De Integrity-servers zijn in staat om meerdere besturingssystemen op één platform te laten werken. Gelijktijdig heeft IBM ook de mogelijkheden van de HP Virtual Server Environment uitgebreid. Beheerders kunnen virtuele servers bijmaken en laten verdwijnen naargelang de behoefte. Integrity-servers zijn verkrijgbaar met HP-UX 11i, Microsoft Windows, Linux of OpenVMS besturingssystemen.

HP belooft voor later dit jaar ondersteuning voor Windows op HP Integrity Virtual Machines. Het bedrijf werkt er ook nog aan om meerdere besturingssystemen één enkele processor te laten delen. Ook wil HP de ondersteuning voor Integrity Essentials Capacity Advisor en Virtualization Manager in de toekomst uitbreiden naar Windows en Linux.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business