Nieuws

Dell heeft quadcore-laptop

Met de Precision M6400 heeft Dell deze week zijn eerste quadcore-notebook gelanceerd. Het toestel is een desktopvervanger met een QX9300-chip. Er past tot maar liefst zestien gigabyte RAM-geheugen in.

Het toestel is wereldwijd te koop en ook in ons land duikt de quadcore-configuratie op naast de standaardmodellen met dualcore-chips.

In zijn goedkoopste uitvoering kost het vierkoppig monster 2.369 euro exclusief btw. Daar zit dan 2 GB DDR3-geheugen bij en een harde schijf van 80 gigabyte, al kunt u ook kiezen voor 250 GB of een SSD van 64 GB. Het grafische rekenwerk wordt standaard gedaan door een Nvidia Quadro FX 2700M (512 MB) of optioneel door een FX3700M met 1 GB.

Benelux
Het toestel staat ook in de Belgische en Nederlandse webwinkel van Dell. Toch is het niet geheel duidelijk of het toestel al te bestellen is. Op de Belgische pagina geeft een quadcore-configuratie een compatibiliteitswaarschuwing, terwijl we in Nederland op het moment van schrijven een foutmelding krijgen bij dat model. Mogelijk kan het dus nog een paar dagen duren voor het toestel echt te koop is in de Benelux.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business