Nieuws

Orbid koopt Nextsolutions

Orbid heeft alle activiteiten van het informaticabedrijf Nextsolution overgenomen. Vijf medewerkers van Nextsolutions komen in dienst bij Orbid, dat zichzelf als een KMO-partner omschrijft.

De overname kadert in Orbid’s strategie om versneld te groeien. Met deze overname breidt het zijn klantenbestand met 150 referenties uit. Beide bedrijven waren in België al de grootste partners van Exact. Door de overname kunnen de medewerkers hun kennis bundelen en ze verder versterken en verdiepen, zegt Orbid in een persbericht.
 
Ondanks de moeizame economische situatie sloot ORBID 2009 af met een omzet van 10,2 miljoen euro, een stijging van 3% ten opzichte van 2008. Het bedrijf telt 75 werknemers in zijn vestigingen in Zwijnaarde en Geel.
 
“Onze groei danken we vooral onze brugfunctie- en co-sourcingformules,” zegt gedelegeerd bestuurder Frans Thoen van Orbid. “Kmo’s staan met de economische crisis open voor alternatieve en flexibele invullingen van IT-, HR-, kwaliteits- en financiële functies. Wij vullen openstaande functies in met gespecialiseerde ORBID-medewerkers. Kmo’s appreciëren duidelijk deze manier van werken omdat ze snel, makkelijk aanpasbaar en betaalbaar is.”
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business