Amazon.nl deal MacBook

De nieuwe MacBook Air & Pro M1 ligt amper in de rekken of Amazon.nl stunt al met een mooie korting. Soms meer dan 100 euro.

Advertentie

De nieuwe generatie MacBooks ligt nog maar een aantal dagen in de winkelrekken of Amazon doet al een prijsverlaging. De nieuwe toestellen hebben Apple’s eerste eigen M1 SoC en zouden volgens de eerste reviews veelbelovende prestaties leveren. Amazon.nl stunt deze week al met een nieuwe aantrekkelijke prijs.

Het is niet helemaal duidelijk wat de reden is. Maar Amazon.nl verlaagt de prijs van een de nieuwe MacBook Air mét M1 al met 120 euro voor de 512GB-variant en 90 euro voor de 256GB-variant. Voor de Macbook Pro krijg je bij de 256GB-variant 200 euro korting en bij de 512GB-variant de volle 300 euro. Dat maakt beide modellen vandaag een stuk goedkoper.

Prijsverlaging Amazon.nl

Beide uitvoeringen zijn al in prijs verlaagd. Voor de MacBook Air M1 met 256 GB krijgen klanten nu 8% korting, voor de uitvoering met 512 GB is dat 9%. In percentage lijkt het niet veel, maar het komt neer op meer dan honderd euro voor de hoogste uitvoering.

Bij de MacBook Pro M1 gebruikt Amazon hetzelfde principe. Beide modellen (met 8 cores) zijn in prijs verlaagd met 16% en 18%. Dat zet zich om in een korting van 300 euro korting voor de hoogste uitvoering.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here