Deals

Dealtip: Apple AirPods 3 voor 173,95 euro i.p.v. 199 euro

Apple AirPods 3 deal
Nog op zoek naar een degelijk paar earbuds? De Apple AirPods 3 zijn nu in aanbieding bij Amazon.nl. Sla nu ja slag want op=op.

De AirPods 3 van Apple zijn sinds oktober 2021 te koop. Na maanden van geruchten en speculatie werden ze dan eindelijk officieel voorgesteld. Omdat de derde generatie AirPods vrij dicht tegen de AirPods Pro liggen, zijn het qua prijs/kwaliteit zeer interessante earbuds, vooral als je een fervent Apple-gebruiker bent.

Lees ook: AirPods 3 review: beter design, betere audiokwaliteit

Apple AirPods 3 in aanbieding

Dat nieuwste model is nu in aanbieding bij Amazon.nl. Je kan deze AirPods 3 nu aanschaffen voor 173,95 euro. Dat is de laagste prijs ooit voor deze earbuds. Bovendien is de derde generatie voorzien van een IPX4-rating en kan je de oplaadbare case eindelijk ook opladen via het draadloze MagSafe. Als je dus thuis al een MagSafe-lader hebt liggen zal je deze voortaan nog meer kunnen gaan gebruiken, een groot voordeel vinden we.

Niet getreurt, Apple heeft onderaan de case ook een Lightning-poort voorzien. We hadden hier liever een USB-C-poort gezien, maar we weten allemaal hoe Tim Cook en co daarover denken. Verder krijg je een fantastische audiokwaliteit recht in je oren geblazen, Spatial Audio, een ingebouwde EQ en 30 uur luisterplezier in combinatie met de case. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van het moment

De beste elektronica-acties van het moment

Bekijken bij bol.com

Business