Brother kondigt de lancering van de reeks PJ-800 aan, een nieuwe generatie mobiele thermische A4-printers die zijn ontwikkeld om te voldoen aan de veranderende behoeften van ondernemers op locatie en onderweg.


De PJ-800-serie heeft hetzelfde compacte ontwerp als zijn voorgangers, waardoor hij geschikt is voor gebruikers die werkzaam zijn in de verkoop, buitendienst en services op locatie, transport, logistiek en hulpdiensten.

De geoptimaliseerde connectiviteit en afdruksnelheden zijn ideaal voor drukke mobiele werknemers met weinig tijd voor administratieve taken. Ze zullen de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van deze mobiele printoplossing op prijs stellen en er is geen inkt nodig.

Meer functionaliteit

Jo De Jaeger, Labelling & Mobile Printing Solutions Manager bij Brother International Belgium, verklaart: “Bij de ontwikkeling van de nieuwe thermische PJ-800-reeks was het onze prioriteit om onze klanten meer functionaliteit te bieden met behoud van de sterke punten van de voorgaande mobiele printerreeks. Het ontwerp blijft uiterst compact, wat uniek is voor een oplossing voor het afdrukken van volledige pagina’s. Een ander voordeel is dat alle accessoires die voor de PJ-printers gebruikt worden, compatibel zijn met de nieuwe PJ-800 reeks.


”Het nieuwe gamma bestaat uit vijf modellen – PJ-822PJ-823PJ-862PJ-863 en PJ-883 – die verschillende resoluties en interfaces ondersteunen, alsook de meest gangbare printertalen, waaronder ZPL2-emulatie.

Afhankelijk van de voorkeur van de klant kunnen de mobiele printers worden aangesloten via USB, Bluetooth of Wi-Fi. Het opladen en de gegevensoverdracht zijn ook mogelijk via USB-C.