dealtip oneplus 9

Het nieuwste vlaggenschip van OnePlus is vandaag voor een interessante prijs op te pikken bij Coolblue. Sla je slag!

Advertentie

Met de OnePlus 9 stapte de Chinese smartphonefabrikant OnePlus een nieuw tijdperk in. OnePlus werkt sinds dit jaar samen met het Zweedse Hasselblad om de kwaliteit van haar cameralenzen op te trekken. Hoe dat experiment uitpakte, lees je in onze review van de OnePlus 9. Maar de OnePlus 9 is natuurlijk meer dan zijn camera’s. “De OnePlus 9 is een krachtige telefoon aan een betaalbare prijs”, zo klonk de slotconclusie.  

Goed nieuws, die betaalbare prijs is vandaag nog betaalbaarder geworden. Coolblue pakt uit met een zeer leuke deal op de OnePlus 9-serie. De prijs van het instapmodel zakt van 689 euro naar 599 euro. Een gelijkaardige deal kan je vinden voor het nog meer geavanceerde Pro-model. Voor een OnePlus 9 Pro met 128GB opslag betaal je vandaag 799 euro in plaats van 864 euro en voor 256GB opslag hoef je nu maar 899 euro i.p.v. 955 euro neer te leggen.

Dealtip 1: OnePlus 9 voor 599 euro

Dealtip 2: OnePlus 9 Pro (128GB) voor 799 euro

Dealtip 3: OnePlus 9 Pro (256GB) voor 899 euro

Dealtip 4: OnePlus Watch Cobalt Limited Edition

Zij die snel zijn maken ook nog kans op een exemplaar van de OnePlus Watch Cobalt, een speciale editie van de OnePlus Watch die slechts in beperkte oplage via Instagram te verkrijgen is. De eerste drop vond gisteren plaats en was in twee minuten uitverkocht. de laatste twee drops zullen plaatsvinden op 29 september en 1 oktober. Meer informatie is te lezen op het forum van OnePlus.


Gerelateerde artikelen

De strategie van OnePlus: van flagshipkiller naar vlaggenschip (en weer terug)

OnePlus is de voorbije jaren een steeds grotere naam geworden op de globale smartphonemarkt en heeft zo een plaatsje weten veroveren naast giganten zoals Apple en Samsung. Wat is hun geheim?

OnePlus Buds Pro zijn de volgende stap voor OnePlus audio-accessoires

Met de OnePlus Buds Pro wil OnePlus een hoogwaardige audio-oplossing aanbieden. Het ecosysteem van de smartphoneproducent groeit opnieuw.

First look: Dit is de OnePlus Watch

Met de OnePlus Watch en OnePlus Health-app breidt OnePlus zijn ecosysteem verder uit.