Deals

Dealtip: OnePlus 9 & OnePlus 9 Pro vanaf 599 euro

dealtip oneplus 9
Het nieuwste vlaggenschip van OnePlus is vandaag voor een interessante prijs op te pikken bij Coolblue. Sla je slag!

Met de OnePlus 9 stapte de Chinese smartphonefabrikant OnePlus een nieuw tijdperk in. OnePlus werkt sinds dit jaar samen met het Zweedse Hasselblad om de kwaliteit van haar cameralenzen op te trekken. Hoe dat experiment uitpakte, lees je in onze review van de OnePlus 9. Maar de OnePlus 9 is natuurlijk meer dan zijn camera’s. “De OnePlus 9 is een krachtige telefoon aan een betaalbare prijs”, zo klonk de slotconclusie.  

Goed nieuws, die betaalbare prijs is vandaag nog betaalbaarder geworden. Coolblue pakt uit met een zeer leuke deal op de OnePlus 9-serie. De prijs van het instapmodel zakt van 689 euro naar 599 euro. Een gelijkaardige deal kan je vinden voor het nog meer geavanceerde Pro-model. Voor een OnePlus 9 Pro met 128GB opslag betaal je vandaag 799 euro in plaats van 864 euro en voor 256GB opslag hoef je nu maar 899 euro i.p.v. 955 euro neer te leggen.

Dealtip 1: OnePlus 9 voor 599 euro

Dealtip 2: OnePlus 9 Pro (128GB) voor 799 euro

Dealtip 3: OnePlus 9 Pro (256GB) voor 899 euro

Dealtip 4: OnePlus Watch Cobalt Limited Edition

Zij die snel zijn maken ook nog kans op een exemplaar van de OnePlus Watch Cobalt, een speciale editie van de OnePlus Watch die slechts in beperkte oplage via Instagram te verkrijgen is. De eerste drop vond gisteren plaats en was in twee minuten uitverkocht. de laatste twee drops zullen plaatsvinden op 29 september en 1 oktober. Meer informatie is te lezen op het forum van OnePlus.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business