Deals

Korting bij Sonos: groots besparen op hoogwaardige audio

Sonos korting
©Sonos
Er lopen momenteel mooie deals bij Sonos waardoor je korting krijgt op zowel draagbare audio als geweldig geluid voor je home theater-setup.

Ben je op zoek naar de ultieme geluidservaring? Dan hebben we goed nieuws voor je! Sonos, de marktleider op het gebied van hoogwaardige audioapparatuur, heeft tijdelijke deals die je niet wilt missen. Of je nu een upgrade zoekt voor je home theater of gewoon draagbare audio wilt om overal te genieten van de beste geluidskwaliteit, Sonos biedt de perfecte oplossing om je audio-ervaring naar een hoger niveau te tillen, nu aan een lagere prijs.

Besparen op je home theater-setup

Een van de meest opmerkelijke aspecten van Sonos is de mogelijkheid om een meeslepend home theater-systeem te creëren dat een bioscoopervaring naar huis brengt. Met Sonos kun je een surround sound-opstelling opzetten zonder gedoe met kabels en complexe installaties. Dankzij hun draadloze connectiviteit en eenvoudige bediening kun je binnen enkele minuten genieten van een indrukwekkend geluidssysteem in je eigen woonkamer.

© Sonos

De bundel bevat een complete set bestaande uit een soundbar, subwoofer en twee draadloze wifi-speakers. Met de soundbar, die is uitgerust met Dolby Atmos-technologie, wordt het geluid via het plafond naar je luisterpositie weerkaatst. Plaats de draadloze speakers achter je en geniet van een meeslepende geluidsweergave vanuit alle richtingen tijdens het kijken van je favoriete films en series. De One SL speakers in de bundel hebben bewust geen ingebouwde microfoon, in tegenstelling tot de standaard One speakers. Bovendien kun je met TruePlay het geluid precies afstemmen op de akoestiek van je kamer, waardoor de soundbar in elke hoek van de ruimte optimaal klinkt. Zo ben je verzekerd van een indrukwekkende geluidservaring in je hele woonruimte.


Als je denkt niet de hele bundel nodig te hebben, kan je de soundbar ook apart aankopen met 200 euro korting of je eigen bundel samenstellen.

Draagbare audio aan een draagbare prijs

Naast de deals voor je home theater, krijg je ook korting op draagbare audio zodat je kan genieten van de beste geluidskwaliteit waar je ook bent.

€120 korting op de Sonos Move

Sonos Move
© Sonos

Met de Sonos Move geniet je zowel thuis als buitenshuis van draadloze muziek. Deze veelzijdige speaker combineert de eigenschappen van een bluetooth-speaker met die van een wifi-speaker. Dit betekent dat je draadloos muziek kunt streamen via Bluetooth wanneer je bijvoorbeeld in het park ontspant. Zodra je thuiskomt, kun je de speaker eenvoudig verbinden met je wifi-netwerk. Als je al andere Sonos-speakers of een Sonos-geluidsinstallatie hebt, kun je de Move via de Sonos-app koppelen en synchroniseren met je bestaande Sonos-speakers.

Bovendien is de Move ontworpen met het oog op duurzaamheid en gebruik buitenshuis. De speaker heeft een IP56-certificering, waardoor hij bestand is tegen fijne stofdeeltjes en spatwater. Dit maakt de Move perfect voor gebruik op het strand of in andere buitenomgevingen waar water en stof aanwezig kunnen zijn. Daarnaast biedt de Move tot wel 10 uur luisterplezier wanneer je via wifi streamt. Dit geeft je voldoende tijd om te genieten van je favoriete muziek, waar je ook bent

Met de Sonos Move heb je de vrijheid om overal te genieten van hoogwaardige draadloze muziek, zowel binnen als buiten. Of je nu ontspant in het park, thuiskomt voor een huisfeestje of naar het strand gaat, de Move staat altijd klaar om je van prachtig geluid te voorzien.

€50 korting op de Sonos Roam

De Sonos Roam is net nog wat compacter dan de Sonos move en biedt daardoor ultieme draagbaarheid zonder in te leveren op geluidskwaliteit.

Sonos Roam
© Sonos

De Sonos Roam is een veelzijdige bluetooth-speaker die perfect te gebruiken is voor zowel thuis als buitenshuis. Thuis kun je de speaker eenvoudig verbinden met je wifi-netwerk en draadloos muziek streamen. Ga je naar buiten, dan schakel je simpelweg over naar Bluetooth om draadloos van je favoriete nummers te genieten. Met zijn stofbestendige en waterdichte ontwerp kun je de speaker naast het zwembad plaatsen of meenemen naar het strand zonder zorgen.

audiodealshome theatersmart homesonosspeakerstips

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals