Nieuws

Nieuwe Exchange heeft 3,5 miljoen testers

Microsoft is gestart met het testen van een nieuwe versie van Exchange, de zakelijke mail- en agendasoftware die het bedrijf aanbiedt. Volgens het bedrijf zelf zal de nieuwe dienst van bij de wortel als een hosted service werken, die bovendien tegelijkertijd met meerdere bedrijven kan werken.

De bètaversie van het programma wordt volgens CNet momenteel in gesloten kring onder de codenaam E14 getest. Microsoft deed daarvoor een beroep op een aantal scholen en universiteiten. In het totaal zijn er momenteel 3,5 miljoen testers, bestaande uit studenten, lectoren en ander schoolpersoneel, in 1.500 onderwijsinstellingen aan de slag met de software.

Een van de nieuwe mogelijkheden in Exchange is de webinterface Outlook Live. Zo is er ondersteuning voor het beheer van distribution groups. Dat zijn een reeks mailadressen gebundeld onder één groepsadres. Nu is het dus mogelijk om daar regels voor in te stellen.

Over een publieke bèta of een definitieve versie van de volgende Exchange is nog niet veel bekend. Aan CNet wist Microsoft echter wel te vertellen dat er dit kwartaal nog meer informatie beschikbaar wordt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business