Nieuws

Cryptocard benoemt Rob Buddingh’ tot channel manager Benelux

Beveiligingsspecialist Cryptocard heeft voor zijn Benelux-organisatie twee sterke krachten aangetrokken. Rob Buddingh wordt channel manager Benelux, Jan Vekemans krijgt als business development manager een Europese functie. Cryptocard is een leverancier van sterke authenticatie.

Rob Buddingh’ wordt als channel manager Benelux verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe kanalen voor Blackshield, het serverproduct van Cryptocard. Daarnaast legt hij zich toe op het opzetten van het service provider-kanaal voor Crypto-Mas, de managed authentication service van Cryptocard. Voordat Buddingh’ bij Cryptocard in dienst kwam, werkte hij onder meer bij Acal waar hij verantwoordelijk was voor de sales van verschillende security-oplossingen. Daarnaast werkte hij voor Nedsecure Solutions en bij Filterworks, een Nederlandse start-up op het gebied van databeveiliging.
 
Naast de aanstelling van Rob Buddingh’ is ook Jan Vekemans bij Cryptocard in dienst getreden. In zijn nieuwe functie is Vekemans als development manager EMEA verantwoordelijk voor het benaderen en vastleggen van nieuwe resellers en distributeurs. In het verleden was Vekemans als business development manager ruim zes jaar werkzaam voor Vasco Data Security. Ook was hij als directeur Benelux, Central and Eastern Europe werkzaam voor Baltimore Techologies.
 
De producten van Cryptocard worden in België verdeeld door DCB. Cryptocard is steeds op zoek naar nieuwe resellers in België. Geïnteresseerde resellers kunnen zich bij DCB aanmelden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business