Memup doet intrede in Benelux via Ingram Micro

Memup is in meerdere landen een bekende vendor van producten voor mobiele storage en multimedia. Het Franse merk wil dit succes uitbreiden naar de Benelux. Omwille van het uitgebreide resellernetwerk en de professionele aanpak koos het merk voor samenwerking met Ingram Micro.

Het Franse merk Memup biedt een complete lijn mobiele harde schijven, usb keys, mp3-, mp4- en multimediaspelers aan. In Frankrijk is het één van de grootste spelers in mobiele storage en multimedia. Daarbuiten commercialiseert Memup zijn producten ook in Spanje, Portugal en Duitsland. Sedert kort commercialiseert de firma Bizz inmotion het merk in de Benelux en weldra gaat het Verenigd Koninkrijk eveneens kennismaken met Memup.
 
De Benelux-distributie van Memup gebeurt via het resellernetwerk van Ingram Micro. Tom Demets, Sales Manager Benelux bij Bizz inmotion: “Onze samenwerking met Ingram Micro was een evidente keuze. Deze broadline distributeur beschikt over een netwerk met een groot bereik en bedient dat op professionele wijze. We hadden trouwens al uitstekende ervaringen met hen via onze andere merken Devolo en iFrogz. Via dit distributiekanaal wil Memup in de Benelux de kwaliteit van zijn producten bewijzen aan de klanten en zo hun vertrouwd merk worden.”
 
Wat kan Memup zoal betekenen voor de IT-wederverkoper? “Ons ruim assortiment is ongetwijfeld een sterk punt”, zegt Demets. “Bovendien hebben onze producten heel wat troeven: een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, hoge betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en een aantrekkelijk design. Memup is ook een pionier in innovaties, met bv. een mp3-speler die je zelfs in een zwembad kunt gebruiken… Onze producten zijn dus erg aantrekkelijk voor de consument. Maar dat geldt ook voor de IT-reseller: die zal kunnen genieten van de mooie marges die hij ermee kan realiseren. Om hem daarbij te ondersteunen, willen wij dicht bij onze resellers staan en hen geregeld gaan bezoeken.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business