Oracle PartnerNetwork zet partners in de bloemetjes

Oracle heeft de winnaars van de BeLux Oracle PartnerNetwork Specialized Awards 2011 bekendgemaakt. De awards gingen naar partners die mikken op topprestaties en een hoge klantentevredenheid.

Met de PartnerNetwork Specialized Awards beoordeelt Oracle de erkende partners die zich onderscheiden via specialisatie en innovatie op basis van Oracle-oplossingen. “De awards vormen een erkenning voor de partners die het afgelopen jaar goed hebben gepresteerd binnen hun domein of markt”, zegt Xavier Verhaeghe, Managing Director Oracle BeLux. “Bij het selectieproces hebben we gekeken naar partners die echt gefocust zijn op het succes van de klant, op de uitbouw van hun Oracle-business, het vergroten van hun kennis en ervaring rond de Oracle-producten en die zich hebben gericht op belangrijke verticale markten."
 

De winnaars van de awards voor 2011 zijn:
Axi – Partner of the year
Uptime – Database Partner of the year
eProceed – Middleware Partner of the year
iRelate – Applications Partner of the year
Transwide – Industry Partner of the year
RMC – Midmarket Applications Partner of the year
Axio – Server & Storage Partner of the year

Wereldwijd zijn 20.000 bedrijven bij het Oracle PartnerNetwork aangesloten. Het zijn partners die softwareoplossingen uitwerken op basis van Oracle-producten. Bedrijven uit het PartnerNetwork kunnen doorgroeien naar de Oracle Certified Partner-niveaus.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business