Deals

Dealtip: Bosch Indego 400 voor 639 euro ipv 999 euro! (deal verlopen)

bosch indego 400 deal
Heel wat interessante producten staan vandaag in korting op bol.com. Dit is de favoriete deal van de redactie.

Door het slechte weer van de voorbije weken is het misschien al even geleden dat je nog eens je gazon hebt kunnen maaien en lijkt je tuin op een oerwoud. Geen probleem, met een robotmaaier is dat zo opgelost. Een draadje afspannen en je kan lekker in je tuinstoel onderuitzakken terwijl de robotmaaier de rest doet.

Dealtip: Bosch Indego 400 voor 639 euro

Voor de laatste dag van de bol 7-daagse geeft bol.com vandaag een mooie deal op de Bosch Indego 400. Je kan hem vandaag krijgen voor 639 euro in plaats van de gebruikelijke adviesprijs van 999 euro. De installatie van deze robotmaaier is zeer eenvoudig en de robotmaaier kan zelf een traject uitstippelen. Is de gazon klaar, dan gaat de maaier automatisch terug naar zijn laadstation. Bovendien kan de Bosch Indego 400 wel tegen een stootje en slechte weersomstandigheden. Geschikt voor tuinen tot 400 m2. Wil jij deze robotmaaier? Wees er dan snel bij want de deal is enkel vandaag geldig!

bosch indego 400

Is jouw tuin groter dan 400 m2? Dan heeft bol.com vandaag ook een deal in de aanbieding voor de Bosch Indego S+500 die een oppervlakte van 500 m2 moeiteloos kan maaien. Dit model is te koop voor 829 euro in plaats van 1199 euro. Ook hier geldt dat de deal enkel vandaag nog beschikbaar. Neem zeker ook eens een kijkje naar de andere dag deals van de bol.com 7-daagse.

dealtip

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals