Cyberdefensie

TechPulse dook in de wereld van cyberveiligheid op het hoogste niveau en onderzocht hoe de overheid burgers, bedrijven en zichzelf online beschermt. Download het uitgebreide dossier gratis in pdf-versie.

Advertentie

Elke maand bijt TechPulse zich vast in een groot dossier rond een specifiek thema. Deze maand dook onze redacteur Michaël Aussems in de wereld van cyberveiligheid op het hoogste niveau. Hij onderzocht hoe de overheid burgers, bedrijven en zichzelf online beschermt en terzelfdertijd de wet handhaaft.

Cyberdefensie ontleed

Dit dossier verkent hoe de kritieke infrastructuur van het internet wordt beveiligd, hoe online censuur werkt, wat de overheid allemaal weet over je internetgedrag en hoe online oorlogsvoering eruit ziet. Ten slotte laten we de theorie achterwege voor de praktijk en analyseren we de werking van een echte cyberaanval.

Je kan het volledige dossier hieronder downloaden in pdf. Zo kan je het offline lezen en ter referentie bewaren.

[whitepaper title=”Cyberdefensie ontleed: van een veilig datacenter tot jouw privacy” thumb_url=”https://www.techpulse.be/wp-content/uploads/2017/01/cyberdefensie.png” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/download/20170104_techpulse_cyberdefensie”]

[/whitepaper]