ebook website bouwen

Wanneer je beslist dat een eigen professionele website een logische vervolgstap is als digitaal startende ondernemer, dan komen er heel wat vragen op je af. In dit ebook beantwoorden we al die vragen die je jou ongetwijfeld stelt en reiken we je een concreet stappenplan aan om naar een eigen website toe te werken.

Advertentie

Een eigen website is tegenwoordig niet langer een leuke extra, maar een absolute must. Wanneer je als digitaal startende ondernemer beslist om een eigen website te nemen, komen er echter heel wat vragen op je af. Welk platform gebruik je, bouw je zelf de website of neem je een ontwikkelaar in de arm en hoeveel kost dat allemaal precies? 

Dit ebook geeft jou als ondernemer een concreet antwoord op alle abstracte vragen die aan de oppervlakte komen bij het (laten) ontwikkelen van een website. Zo weet je precies wat er op je afkomt en hoe je van jouw eigen website een grandioos succes maakt. 

Voornaam*
Achternaam*
Jobtitel*
Bedrijf*
E-mail*
Telefoonnummer*
Door het downloaden van deze white paper gaat u akkoord met onze privacy-, cookie- en algemene voorwaarden. Uw gegevens worden opgenomen in onze database en kunnen gedeeld worden met de samenstellers van deze downloads. We maken er u op attent dat u door deze samenstellers kan worden benaderd. U kan uw gegevens hier centraal bekijken, beheren, uitschrijven of aanpassen.
Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here