TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Van een Android-versie voor Clubhouse tot phishingberichten in naam van bpost. En alles daartussen natuurlijk. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht


Gerelateerde artikelen

Microsoft zet ontwikkeling Windows 10X in de koelkast

Het lijkt erop dat Windows 10X niet voor meteen is. De lancering werd al uitgesteld en het project lijkt nu zelfs te zijn stopgezet.

WhatsApp zal niet lang meer werken als je privacybeleid afwijst

Wie het nieuwe privacybeleid van WhatsApp niet aanvaardt, zal voorlopig verder kunnen, maar verliest uiteindelijk wel toegang tot zijn chats.

Proximus en Nokia bereiken wereldprimeur voor kopernetwerken

Dankzij ‘ultra dense vectoring’ is Proximus er met de hulp van Nokia in geslaagd de internetsnelheid van kopernetwerken te verdubbelen.

7 kijktips voor Amazon Prime Video: de beste series en films

Het streamingplatform van Amazon heeft een aanbod dat niet moet onderdoen voor dat van Netflix. Dit zijn onze kijktips voor Amazon Prime Video.

Is dit de nieuwe MacBook Air 2021?

De nieuwe MacBook Air 2021 zal een nieuw design krijgen. Platter, 2 USB-C-poorten en MagSafe. Dit zijn de eerste renders.

ASUS Zenfone 8 Flip en extra kleine Zenfone 8 aangekondigd

De ASUS Zenfone 8 en 8 Flip zijn twee nieuwe smartphones met elk hun eigen features. Compact of juist een unieke camera? Aan jou de keuze.

Samsung Galaxy S21 review: Betaalbaar vlaggenschip

De Samsung Galaxy S21 behoort tot een van de goedkoopste vlaggenschepen die Samsung de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Zijn de daarvoor gesloten compromissen te veel van het goede, of heeft de fabrikant de ‘sweet spot’ geraakt?

Disney+ telt 100 miljoen abonnees, maar groei remt af

Disney+ blijft het goed doen. Een nieuwe mijlpaal in het aantal abonnees werd afgelopen kwartaal bereikt, maar zit Disney+ stilaan aan zijn plafond?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here