TechPoll Windows

Zal Microsoft binnenkort Windows 11 lanceren of blijft het bij zijn oude belofte? TechPoll wil weten wat jij graag in de nieuwe Windows wil zien.

Advertentie

Het is alweer 6 jaar geleden toen Microsoft Windows 10 lanceerde voor het grote publiek. Sinds 29 juli 2015 heeft het besturingssysteem heel veel wijzigingen doorgemaakt en staat het OS niet meer in zijn kinderschoenen. Microsoft beseft namelijk dat het potentieel groot is en probeerde dat met Windows 10X door te trekken naar mobiele apparaten (met bijvoorbeeld twee displays). Nu is de grote vraag: wat is Microsoft van plan: Windows 10 verder vernieuwen of zal Windows 11 dan toch het daglicht zien, ook voor ons een vraag.

Komt Windows 11?

Bijna exact 6 jaar later zal CEO Satya Nadella de toekomst van Windows (10) aan de wereld voorstellen. Komt er een Windows 11? We verwachten van niet aangezien Microsoft altijd heeft aangegeven dat 10 de basis is voor de toekomst en dat het systeem niet meer van naam zou veranderen. Mocht het bedrijf van gedachte zijn veranderd dan zou de lancering van 11 dit jaar wel op zijn plaats zijn.

In ieder geval heeft de volledige Windows community grote verwachtingen. We zullen allemaal op het puntje van onze stoel zitten op 24 juni. De geruchten zijn er, dat weten we. Maar wat wil jij nu graag zien in de nieuwe versie van Windows 10 of Windows 11?

Laat van je horen in onze TechPoll van de week! Staat je suggestie er niet tussen? Laat het ons weten in de comments.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here