TechPoll e-bike

Vlaanderen en zijn e-bikes; je ziet ze overal in het straatbeeld. Deze week wil TechPoll het weten: kocht jij het voorbije jaar een e-bike?

Advertentie

We maken van TechPoll deze week een sportpoll. Met een zomer vol sportwedstrijden kunnen we natuurlijk niet achterblijven. Het is algemeen geweten dat (elektrisch) fietsen in 2020 een enorm populaire hoppy is geworden van de Vlaming. We stapten massaal terug op onze fiets en het aanbod kon niet volgen. Fietsenwinkels liepen aan een sneltreindtempo leeg en de e-bike was moeilijk verkrijgbaar of soms weken wachten.

Ook de redactie van TechPulse gaat zo nu en dan aan de slag met een e-bike. Misschien vindt je in ons lijstje met 4 betaalbare e-bikes wel wat inspiratie voor je volgende investering? Onder andere de nieuwe Belgische Cowboy e-bike is de moeite om eens te bekijken.

Vorige week wilden we van jullie weten wat jullie grote verwachtingen waren van de nieuwe generatie Windows. Zal Windows 11 erdoor komen? Jullie hebben duidelijk gestemd: 38% vraagt stabielere updates.

Deze week vraagt TechPoll zich af wat zijn lezers hebben gedaan het voorbije coronajaar. En onze vraag is heel eenvoudig: kocht jij een e-bike? Laat van je horen in onze TechPoll.

Kocht jij de voorbije 12 maanden een e-bike?


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here