Wedstrijd

TechPulse viert 12 dagen kerst: win je favoriete techgadgets!

12 dagen Kerst 2022
12 dagen kerst gaat vandaag van start. De komende 12 werkdagen maak je bij TechPulse kans op te gekke techgadgets. Doe mee en win!

Met nog slechts zestien dagen te gaan tot kerstavond is de TechPulse-redactie in opperste feeststemming. Intussen werd onze kerstboom volgelegd met de gaafste cadeaus waar wij als redactie onze handen niet vanaf kunnen houden.

12 dagen winnen (uhhh.. kerst) bij TechPulse

Er zijn 12 cadeaus waar jullie vanaf vandaag (8 december) 12 dagen lang kans op maken. Elke dag pakt de redactie een cadeau uit om weg te geven. Wat je kan winnen? Dat wordt iedere werkdag om 12:00 ‘s middags bekendgemaakt. Je kan tot de volgende werkdag om 12:00 deelnemen*.

Zodra de tijd om je aan te melden voor de giveaway is afgelopen sluit de actie automatisch. De TechPulse-kerstman selecteert vervolgens de winnaar, die persoonlijk wordt gecontacteerd. Heb je geen e-mail ontvangen dan liet de kerstman (bij Gleam) zijn ogen op een andere deelnemer vallen. Vergeet niet om elke dag aan de nieuwe giveaway deel te nemen.

*Acties die op vrijdagen starten lopen door tot de eerstvolgende maandag om 12:00. Dit geldt ook voor de laatste 12 dagen kerst-giveaway die op 23 december start.

Deelname via de overzichtspagina

Wil je kans maken op te gekke (en handige) techgadgets? Wij weten zeker dat je ‘ja’ begint te knikken zodra je de cadeaus ziet. Bezoek daarom direct onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst om de prijs voor vandaag te ontdekken. De kerstman heeft voor iedere dag alvast een tipje van de sluier opgelicht: dan weet jij (en wij net zo) wat er allemaal aan zit te komen…

Veel succes en de TechPulse-redactie wenst je fijne feestdagen!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business